3 Retter
Forretter, hovedretter og desserter til din fest. Sammensæt din egen 3-retters menu ud fra dette udvalg.
Tag endelig kontakt til os, hvis I har andre ønsker til netop jeres menu.
Alt varmt kommer i termokasser og klar til servering, dog undtaget sovs og brød.
Forret
Lækker varmrøget laks med tigerrejer, hjemmelavet urtemayo, syltede blomkål, fennikel og citrusperler.
Stegt kuller med estragonmayo, stegte østershatte,
syltede rødløg og citrusperler.
Muslingesuppe med dampet torsk, krebsehaler, syltede rødløg, brødcroutoner og frisk dild (Muslingesuppen skal varmes).
Jordskokkesuppe med stegt serranoskinke og rodfrugtchips (Jordskokkesuppen skal varmes).
Røget dyrekølle på sprød salatbund,
dertil syltede perleløg, saltede mandler og fennilketoppe.
Carpaccio med trøllelmayo, revet Unikaknas og cashewnødder.
PRIS PR. PERSON
75 kr,-
Hovedretter
Kalvemørbrad med rødvinssovs,
Pommes Anna med hvidløg og urter,
langtidsbagte rødløg og smørstegte gulerødder. Dertil årstidens salat og dressing.
PRIS PR. PERSON
230 kr,-
Rosastegt kalvefilet med cremet portvinssovs
og timiankartofler, langtidsbagte cherrytomater
med trøffelolie og bagte grønne asparges. Dertil årstidens salat og dressing.
PRIS PR. PERSON
220 kr,-
Krondyrsfilet svøbt i bacon med selleripure
og kraftig skysovs, dertil labskovs med bacon,
ristede svampe, bagt pastinak og rabarberkompot. Dertil årstidens salat og dressing.
PRIS PR. PERSON
240 kr,-
Desserter
Hindbærtærte med sprød mørdej, mandler og hindbærfyld. Pyntet med friske bær. Dertil hjemmelavet vaniljeis.
Truffon intens chokolade dessert med mørk chokolademousse og chokolade ganache. Pyntet med friske bær. Dertil hjemmelavet vaniljeis.
Lækker chokoladekage med mousse og chokospåner. Pyntet med friske bær. Dertil hjemmelavet vaniljeis.
Italiensk citrontærte med sprød bund, syrlig
lemon curd og brændt sød marengs. Pyntet med friske bær. Dertil hjemmelavet vaniljeis
PRIS PR. PERSON
70 kr,-
Natmad
Høns- eller oksekødssuppe med kød- og melboller
Dertil flutes.
Aspargessuppe med kødboller
Dertil flutes.
Karrysuppe med kylling og ferskner
Dertil flutes.
Pølse med brød og diverse tilbehør.
Pølsebord med 2 slags pålæg og tilbehør, samt varm leverpostej med bacon. Dertil hjemmebagte boller.
Trekantssandwich med forskelligt fyld.
Frikadeller med kartoffelsalat.
Italiensk pølsebord med 3 slags skinke/pølser med diverse pestoer, tilbehør, 2 slags oste med frugt og nødder.
Dertil flutes og smør.
Biksemad med bearnaisesovs og rødbeder.
PRIS PR. PERSON
79 kr,-