Skip to main content

3 Retter

Forretter – hovedretter – desserter til din fest, sammensæt selv din 3-retters menu, ud fra dette udvalg. 
Tag kontakt til os ved andre ønsker eller ændringer, meget kan lade sig gøre. 

Ved spørgsmål, tvivl eller andre ønsker, så kontakt os endelig. 

Forret

Lækker varmrøget laks med tigerrejer, hjemmelavet urtemayo, syltede blomkål,
fennikel & blodappelsin perler

Stegt kuller med estragonmayo, stegte østershatte,
syltede rødløg & citron perler

Jordskokkesuppe
med stegt serranoskinke & rodfrugtchips

Røget dyrekølle på sprød salatbund,
dertil syltede perleløg, saltede mandler & fennilketoppe

Carpaccio med trøllelmayo, feltsalat, revet havati omsorg ost & cashewnødder

Alle forretterne er tallerken anrettet
* Jordskokkesuppen varmes selv om anrettes

PRIS PR. PERSON
65 kr,-

Hovedretter

Kalvemørbrad med rødvinssovs,
poms anna med hvidløg & urter,
dertil langtidsbagte rødløg & smørstegte gulerødder

PRIS PR. PERSON
220 kr,-

Rosastegt kalvefilet med cremet portvinssovs
& timiankartofler, dertil langtidsbagte cherrytomater
med trøffelolie, ristede grønne asparges

PRIS PR. PERSON
210 kr,-

Krondyrsfilet svøbt i bacon med selleripure
& kraftig skysovs, dertil labskovs med bacon,
ristede svampe, bagt pastinak & rabarberkompot.

Til alle hovedretterne medfølger årstidens salat & dressing

PRIS PR. PERSON
230 kr,-

Desserter

Hindbærtærte med sprød mørdej, smør, mandler & hindbærfyld. Dertil hjemmelavet vaniljeis

Truffon intens chokolade dessert med mørk chokolademousse,
chokolade ganache og marengshjerte. Dertil hjemmelavet vaniljeis
KUN FOR CHOKOLADE-ELSKERE

Lækker chokoladekage med mousse & chokospåner
Dertil hjemmelavet vaniljeis og jordbær

Italiensk citrontærte med sprød bund, syrlig 
lemon curd & brændt sød marengs.
Dertil hjemmelavet vaniljeis

PRIS PR. PERSON
60 kr,-

Natmad

Høns el. oksekødsuppe med kød & melboller
Dertil flutes

Asparges suppe med kødboller
Dertil flutes

Karry suppe med kylling & ferskner
Dertil flutes

Pølse med brød
Med diverse tilbehør

Pølsebord med 2 slags pålæg & tilbehør.
Varm leverpostej med bacon
Dertil hjemmebagte boller

3 kant sandwich med forskellig fyld

PRIS PR. PERSON
59 kr,-

Frikadeller med kartoffelsalat 

Italiensk pølsebord med 3 skinke/pølser med diverse pestoer, tilbehør, 2 ost med frugt & nødder
Dertil flutes og smør 

Biksemad med bearnaisesovs & rødbeder

PRIS PR. PERSON
79 kr,-


Forslag til flere retter

PRIS PR. PERSON

2 retter: 240 kr.
3 retter: 290 kr.

Forretter

Tunmousse med rejer & hjemmelavet dressing

Tarteletter med høns i asparges

Rejecocktail med hjemmelavet dressing

Hovedretter

Svinekam stegt som vildt med waldoffsalat,
sovs, brune & hvide kartofler, sødt & surt

Kalvefilet stegt som vildt med små bagte kartofler,
baconbønner, vildtsovs, gulerødder
& æblesalat med frisk ananas

Gl. oksesteg med glaserede perleløg,
kartofler, gulerødder, waldoffsalat, sødt & surt

Desserter

Citronfromage med skum & hakket chokolade

Islagkage

Pandekager med chokoladesovs & hjemmelavet vaniljeis