3 Retter

Forretter – hovedretter – desserter til din fest, sammensæt selv din 3-retters menu, ud fra dette udvalg. 

Ved spørgsmål, tvivl eller andre ønsker, så kontakt mig endelig. 

Forretter

Gourmet laks på bund af hjertesalat
dertil rejer & hjemmelavet urtemayo

Årstidens fisk på bund af spidskål & grønne asparges
dertil estragonmayo med revet citron

Jordskokkesuppe
med stegt seranoskinke & rodfrugtchips

Røget dyrekølle på sprød salatbund
dertil syltede perleløg, saltede mandler & fennilketoppe

Til alle forretterne medfølger
hjemmebagt kuvert ciabattabrød med olivenolie

Forretterne kan tallerken anrettes efter ønske

PRIS PR. PERSON
60 kr,-

Hovedretter

Sous vide dansk kalv med rødvinssovs,
poms anna med hvidløg og urter dertil langtids
bagte rødløg & smørstegte gulerødder

PRIS PR. PERSON
170 kr,-

Rosastegt kalvefilet med cremet portvinssovs
& timiankartofler, dertil langtidsbagte cherrytomater
med trøffelolie, ristede grønne asparges

PRIS PR. PERSON
170 kr,-

Krondyrsfilet svøbt i bacon med selleripure
& kraftig skysovs, dertil labskovs med bacon,
ristede svampe, bagt pastinak og rabarberkompot.

PRIS PR. PERSON
220 kr,-

Desserter

Hyldeblomst cheesecake
med sprød kiksebund & smagfuld hyldeblomstgele

Lækker blød chokoladebund
med nødder, sød mango mousse & syrlig passionsgele.

Italiensk citrontærte med sprød bund, syrlig hjemmelavet
lemon curd & brændt sød marengs.
Dertil hjemmelavet vaniljeis

Sprød chokoladebund med lækker saltede karamelfyld
& blød chokoladelåg.
Dertil hjemmelavet vaniljeis

Alle kager er hjemmelavet fra bunden af vores konditor Patricia
og med den største kærlighed til gode råvare

Kig også under vores galleri hvis I ønsker en kage til en anden begivenheden, som barnedåb, bryllup, fødselsdag – kom og få en snak om smag og design.

PRIS PR. PERSON
55 kr,-

Adresse

Skyttehusvej 1
Skivholme,
8464 Galten

Lina Damgaard Mad & vin

Kontakt tider

Man - Fre: 08.00 - 16.00
Lørdag: 09.00 - 12.00
Søndag: Lukket