Alt varmt kommer i termokasser og klar til servering, dog undtaget sovs og brød.
Frokost 1
Sild og karrysalat.
Økologiske æg med rejer.
Graved laks med rævesovs.
Mørbrad ala creme med surt.
Tarteletter med høns i asparges.
Små frikadeller med rødkål.
Ostebord med frugt og nødder.
Brød og smør
PRIS PR. PERSON
235 kr,-
Frokost 2
Sild & karrysalat
Fiskefilet med remoulade og citron.
Tunmousse med rejer og dressing.
Ribbensteg med rødkål.
Varm leverpostej med bacon og rødbeder.
Lun skinketærte.
Ostebord med frugt og nødder.
Valnøddetærte.
Brød og smør.
PRIS PR. PERSON
270 kr,-
Den lille sult
Tunmousse med rejer og dressing
Rosastegt kalvecuvette med friske urter.
Fyldt svinemørbrad med ost og grønt.
Små kartofler med olivenolie.
Lækker sprød salat med frugt og saltede mandler.
Linas hjemmelavede sovs.
Lækker pesto.
Lækkert brød og smør.
PRIS PR. PERSON
245 kr,-
Den store sult
Hvidløgsmarinerede tigerrejer med estragonmayo.
Serranoskinke med melon og saltede mandler.
Lækker grøn pesto med parmesan ost.
Ramsløgmarineret kalvecuvette.
Kylling i tomatflødesovs med bacon.
Ovnbagte kartofler med olivenolie.
Krydderflødekartofler med cheddar.
Sprød salat med bær og saltede mandler.
Grøn salat med tomat, sylt og ost.
Lækkert brød og smør.
PRIS PR. PERSON
285 kr,-
Buffet 1
Planke med tørret skinke og pølser.
Unika ost med oliven, pesto og tilbehør.
Salat med kylling, mango og bacon.
Squashtærte med feta og bagte tomater.
Varmrøget laks med grøn pesto og asparges.
Blomkål med rejer og dressing.
Brød og smør.
PRIS PR. PERSON
255 kr,-
Buffet 2
Rosastegt kalvecuvette med frisk timian.
Nye kartofler med smør og friske urter.
Qunioasalat med pære og kål.
Fyldt svinemørbrad med bacon.
Krydderkartofler med ratatoullie og frisk mozzarella.
Rødbedesalat med feta og græskarkerner.
Brød og smør.
PRIS PR. PERSON
255 kr,-
Buffet 3
Spinatroulade med laks.
Små pizzaer med kartoffel og olivenolie.
Grøn salat med asparges, æg og parmesanost.
Blomkålssalat med hakkede urter og kylling.
Lufttørret skinke med pesto og oliven.
Unika ost med tilbehør.
Brød og smør
PRIS PR. PERSON
255 kr,-
Buffet 4
Marineret kalkuncuvette.
Rosastegt kalvekød med frisk timian.
Nye kartofler bagt i ovnen med olivenolie.
Flødekartofler.
Grøn salat med grønne asparges, bær, ristede bacontern, brødcroutoner og pinjekerner.
Tomatsalat med frisk mozzarella marineret i grøn pesto, syltede rødløg og saltede mandler.
Madbrød med 2 slags oste og pesto (bages i 10 min. ved 220 grader).
Dressing med urter.
Hjemmelavet aioli.
PRIS PR. PERSON
240 kr,-
Buffet 5
Små glas med laksemousse, syltede pære og passion.
Røget dyrekølle med trøffelcreme, revet parmesan, pinjekerner og soltørret tomat.
Miniburger med crispy chicken, syltede fennikel og karrycreme.
Græske frikadeller.
Tzatziki.
Pastasalat med dressing, bacon og peanuts.
Ovnbagte kartofler med friske krydderurter.
Grøn salat med tomat, syltede rødløg og frisk mozzarella.
Lune tærter med serranoskinke og grønt.
Kyllingestykker med pesto og skinke.
Dressing og urtemayo.
Brød og smør
PRIS PR. PERSON
300 kr,-