Skip to main content

3 Retter

PRIS PR. PERSON

2 retter: 270 kr.

3 retter: 320 kr.

Hovedret alene: 210 kr. 

Alt varmt kommer i termokasser og klar til servering, dog undtaget sovs og brød.

Forretter

Tunmousse med rejer og hjemmelavet dressing.

Tarteletter med høns i asparges.

Rejecocktail med hjemmelavet dressing.

Hovedretter

Svinekam stegt som vildt med waldorffsalat,
sovs, brune- og hvide kartofler, sødt og surt.

Kalvefilet stegt som vildt med små bagte kartofler,
baconbønner, vildtsovs, gulerødder
og æblesalat med frisk ananas.

Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg,
kartofler, gulerødder, waldorffsalat, sødt og surt.

Desserter

Citronfromage med flødeskum og hakket chokolade

Æbletærte med hjemmelavet vaniljeis.

Pandekager med chokoladesovs og hjemmelavet vaniljeis.