23. Minitærter med langtidsbagte tomater, serranoskinke, urtemayo, syltede løg og gule drops.
24. Smørcroissant med hønsesalat, syltede bøgehatte og stikkelsbær.
25. Bagt markchampignon med bresaola, soltørret tomatpesto, unikaknas revet fint og gule drops.
26. Kyllingesalat med karrycreme og ananas, dertil sorte sesam, mango og bacon.
27. Flankesteak med aioli, ristede østershatte og langtidsbagte cherrytomater.
28. Ostemuffins med serranoskinke, trøffelmayo, revet unikaost, syltede fennikel og røde drops.
29. Gyosa med kylling og grøntsager, dertil sød chilisovs, syltede lilla blomkål og honningristede solsikkekerner.
30. Cecina de leon tørret og røget okseinderlår med soltørret tomatpesto, balsamicoløg og syltede gule blomkål.
31. Crispy chicken med teriyakisovs, sød mango og sorte sesam.
32. Røget andebryst med balsamicoglace, frisk mango og syltede stikkelsbær.
33. Rosastegt kalvefilet med urtemayo, bagte rødbeder og gule drops.
34. Løgtærte med serranoskinke, soltørret tomatpesto, syltede fennikel og semidried cherrytomat.
35. Trøffelsalami med basilikumspesto, oliven og saltede cashewnødder.
36. Grøntsagssamosa med karry, sød chilisovs, syltede rødløg og ærteskud.
37. Kyllingespyd med dadler, karrycreme, cherrytomater og blåbær.
38.Røget dyrekølle med persillemayo, saltede cashewnødder, brøndkarse og parmesan.
39.Bruschetta med serranoskinke, frisk mozzarella, tomat, pinjekerner og grøn pesto.
40.Fennikelpølse på kartoffelbund med persillepesto, vaniljesyltede grønne tomater og oliven.
41. Pandekage med urteskinke, urtemayo og grønne asparges, dertil soltørret tomat og blåbær.
42. Carpaccio på brøndkarse, dertil trøffelmayo, revet unikaknas, pinjekerne og soltørret tomater.
43. Andebryst med balsamicoglace, marineret rødløg og sød mango.
48. Blød brownie med hindbær, græskarkerner og pyntet med bær.
49. Valdnøddetærte med mazarinbund og frisk ribs.
50. Æbletærte skåret i glas med vanilje creme og tørret æbleskiver.
51. Cheesecake med chokolade og saltkaramel.
52. Nøddeslice med mørdejsbund, et tykt lag saltkaramel, toppet med masser af pekannødder, hasselnødder og bær.
53. Chokoladekage med mousse, chokoladespåner og bær.
54. Italiensk citrontærte med sprød mørdejsbund, lemoncurd og bagt marengs.
55. Cheesecake med blåbær.
60. Manchego ost med æblekompot, druer og valnødder
61. Vesterhavsost grubeost med blommekompot, friske figner og hasselnøddecrunch.
62. Økologisk ost fra naturmælk med bærkompot, saltede cashewnødder og passion.
63. Røget vesterhavsost med vindruemarmelade, hele hasselnødder og hindbær.
64. Tommen de savoie, lækker fast ost med persillepesto grønne oliven og saltede mandler.
65. Unikaknas med rabarberkompot, oliven, saltede mandler og vaniljesyltede kumquats.
66. Økologisk blå kornblomst, en lækker blød og cremet blåskimmelost med kandiserede nødder og frisk figner.
67. Lækker blød brie med stikkelsbærkompot, pistacienødder og hindbær.
68. Morbier ost med aske, hybenkompot, græskarkerner og brombær.
PRIS PR. PERSON PR. STK.
33 kr,-
10 STK. PR. PERSON
300 kr,-
*Alt tapas bliver anrettet på vores flotte store planker
Hvis mindre fade ønskes, skal vi vide besked.