Skip to main content

Mortens aften

Menu til mortens aften, vælg mellem 1, 2 eller 3 retter, forret, hovedret & dessert. Husk at købe den tilpasset vinmenu.

Lørdag den 9.11 til kl. 16.00
søndag den 10.11 til kl. 12. 00
Afhentes kold med varmeanvisninger

Forret

Smørstegt kullerfilet med citronmayo, tigerrejer, friske asparges & citronperler

Hovedret

Langtidsstegt and med brune og hvide kartofler, andesovs, rødkål, sprøde chips, surt og sødt. Dertil en lækker rødkålssalat med friske æbler & druer

Dessert

Citronfromage eller ris a la mande 


2 retter: 280 kr. pr. person
3 retter: 340 kr. pr. person

Hovedret alene: 220 kr. pr. person

Hvidvin

Riesling – Schaffhauser  2018 – 13%

Dejlig riesling i den tørre stil og med god fylde,
som passer rigtig godt til fisk og lyst kød, denne
cuve får bedre og bedre kritik år for år. Drikkes ung.

Rødvin

Domaine de Pasquiers – Cotes du Rhone – Sablet – 2019 – 14,5%

Fremragende Gigondas kraftig med masser af power og frugt
som gør den til den perfekte ledsager til julemad,
produceret på lige dele grenache og syrah.

Pakketilbud

Hivdvin & Rødvin

200 kr.