Mortens aften

Menu til mortens aften, vælg mellem 2 – 3 retter, forret, hovedret & dessert. Der kan købes vinmenu til.

Afhentes kold med varmeanvisninger, senest kl. 17.00

 

Forret

Smørstegt kullerfilet med citron mayo, på bund af sprød
grønt, friske asparges, citronperler & fennikeltop,
dertil en grillet kæmpereje

Hovedret

Langtidsstegt and med brune & hvide kartofler, sovs,
rødkål, surt, sprøde chips, 1/2 æbler med gele
& rødkålssalat med friske æbler & grønkål

Dessert

Italiensk citron tærte, med hjemmelavet lemon curd
& bagt marengs fra vores konditor Patricia, med
hjemmelavet vaniljeis & 


2 retter: 230 kr. pr. person
3 retter: 290 kr. pr. person

Hvidvin

Riesling – Schaffhauser  2018 – 13%

Dejlig riesling i den tørre stil og med god fylde,
som passer rigtig godt til fisk og lyst kød, denne
cuve får bedre og bedre kritik år for år. Drikkes ung.

Rødvin

Domaine de Pasquiers – Cotes du Rhone – Sablet – 2019 – 14,5%

Fremragende Gigondas kraftig med masser af power og frugt
som gør den til den perfekte ledsager til julemad,
produceret på lige dele grenache og syrah.

Pakketilbud

Hivdvin & Rødvin

200 kr.

Adresse

Skyttehusvej 1
Skivholme,
8464 Galten

Lina Damgaard Mad & vin

Kontakt tider

Man - Fre: 08.00 - 16.00
Lørdag: 09.00 - 12.00
Søndag: Lukket