Skip to main content

Mortens aften

Menu til mortens aften, vælg mellem 2 – 3 retter, forret, hovedret & dessert. Husk at købe den tilpasset vinmenu.

Afhentes kold med varmeanvisninger, senest kl. 16.00
DER ER BEGRÆNSNING PÅ 200 KUVERTER, FØRST TIL MØLLE!

Forret

Smørstegt kullerfilet med citronmayo, tigerrejer, friske asparges & citronperler

Hovedret

Langtidsstegt and med brune og hvide kartofler, andesovs, rødkål, sprøde chips, surt og sødt. Dertil en lækker rødkålssalat med friske æbler & druer

Dessert

Citronfromage eller ris a la mande 


1 ret: 190 kr. pr. person
2 retter: 270 kr. pr. person
3 retter: 330 kr. pr. person

Hovedret alene: 210 kr. pr. person

Hvidvin

Riesling – Schaffhauser  2018 – 13%

Dejlig riesling i den tørre stil og med god fylde,
som passer rigtig godt til fisk og lyst kød, denne
cuve får bedre og bedre kritik år for år. Drikkes ung.

Rødvin

Domaine de Pasquiers – Cotes du Rhone – Sablet – 2019 – 14,5%

Fremragende Gigondas kraftig med masser af power og frugt
som gør den til den perfekte ledsager til julemad,
produceret på lige dele grenache og syrah.

Pakketilbud

Hivdvin & Rødvin

200 kr.