Menu til mortens aften, vælg mellem 1, 2 eller 3 retter, forret, hovedret & dessert. Husk at købe den tilpasset vinmenu.
Lørdag den 9.11 til kl. 16.00 søndag den 10.11 til kl. 12. 00 Afhentes kold med varmeanvisninger
Forret
Smørstegt kullerfilet med citronmayo, tigerrejer, friske asparges & citronperler
Hovedret
Langtidsstegt and med brune og hvide kartofler, andesovs, rødkål, sprøde chips, surt og sødt. Dertil en lækker rødkålssalat med friske æbler & druer
Dessert
Citronfromage eller ris a la mande
2 retter: 280 kr. pr. person 3 retter: 340 kr. pr. person
Hovedret alene: 220 kr. pr. person
Hvidvin
Riesling – Schaffhauser 2018 – 13%
Dejlig riesling i den tørre stil og med god fylde, som passer rigtig godt til fisk og lyst kød, denne cuve får bedre og bedre kritik år for år. Drikkes ung.
Rødvin
Domaine de Pasquiers – Cotes du Rhone – Sablet – 2019 – 14,5%
Fremragende Gigondas kraftig med masser af power og frugt som gør den til den perfekte ledsager til julemad, produceret på lige dele grenache og syrah.