Menu til mortens aften, vælg mellem 2 – 3 retter, forret, hovedret & dessert. Husk at købe den tilpasset vinmenu.
Afhentes kold med varmeanvisninger, senest kl. 16.00 DER ER BEGRÆNSNING PÅ 200 KUVERTER, FØRST TIL MØLLE!
Forret
Smørstegt kullerfilet med citron mayo, på bund af sprød grønt, friske asparges, citronperler & fennikeltop, dertil to tigerrejer
Hovedret
Langtidsstegt and med brune & hvide kartofler, sovs, rødkål, surt, sprøde chips, 1/2 æbler med gele & rødkålssalat med friske æbler & grønkål
Dessert
Citronfromage eller risalamande
2 retter: 250 kr. pr. person 3 retter: 310 kr. pr. person
Hvidvin
Riesling – Schaffhauser 2018 – 13%
Dejlig riesling i den tørre stil og med god fylde, som passer rigtig godt til fisk og lyst kød, denne cuve får bedre og bedre kritik år for år. Drikkes ung.
Rødvin
Domaine de Pasquiers – Cotes du Rhone – Sablet – 2019 – 14,5%
Fremragende Gigondas kraftig med masser af power og frugt som gør den til den perfekte ledsager til julemad, produceret på lige dele grenache og syrah.