Tapas

Vi er klar med vores nye tapasanretninger. På den nye tapasoversigt finder i både gamle kendinge, men også nogle spændende nyheder.

Til en almindelig frokost anbefaler vi 8 slags. Hvis det skal fungere som et aftensmåltid vil vi anbefale 10-12 slags. Til en reception hvor det skal være lidt let og lækkert vil vi anbefale 5-6 slags. Når vi laver tapas laver vi én anretning af hver slags til hver person. Så hvis i er 8 personer vil der blive anrettet 8 af hver ting i bestiller. 

Vores tilbud på 10 slags tapas til 300 kr. gælder for 10 anretninger pr. person, og altså ikke for 10 personer.

Tapas

Fisk:

  1. Røget hellefisk med persillepesto, hjemmelavet vaniljesyltede grønne tomater og blåbær.
  2. Røget laks på blinis, dertil urtemayo med søde syltede løg og citronperler.
  3. Lakseroulade med friskost, dertil citronmayo med dild, syltede fennikel og æbleperler.
  4. Smørstegt lange med basilikumsmayo, grønne asparges og semidried cherrytomater.
  5. Dampet torsk med estragonmayo, syltede rødløg og ristede østershatte.
  6. Tigerrejer med tomatpesto, syltede stikkelsbær og lime.
  7. Mini smørcrossiant med krabbesalat, citron og blodappelsinperler.
  8. Stegte kammuslinger med estragonmayo, citronperler, lime og rød skovsyre.
  9. Mini stjerneskud med rejer og dressing.
  10. Varmrøget laks med purløgscreme, syltede fennikel og røde drops.
  11. Laksemousse med syltede pære og passionsfrugt.
  12. Stor ferskvandsreje med aioli, syltede blomkål og citron perler.
  13. Spinattortilla med røget laks, urtemayo og syltede rødløg.
  14. Varmrøget lakserilette på crostini med syltede fennikel og sød mango.
  15. Kartoffelrösti med røget laks, rygostecreme med radiser og purløg og syltede lilla blomkål.
  16. Små butterdeje med rejer i friskost med rogn, frisk dild og røde drops.
  17. Goujons af isingfilet med urtemayo og citronperler.
  18. Rimmet laks med urtemmayo, langtidsbagte cherrytomater og blodappelsinperler.

Mellemret:

23. Minitærter med langtidsbagte tomater, serranoskinke, urtemayo, syltede løg og gule drops.
24. Smørcroissant med hønsesalat, syltede bøgehatte og stikkelsbær.
25. Bagt markchampignon med bresaola, soltørret tomatpesto, unikaknas revet fint og gule drops.
26. Kyllingesalat med karrycreme og ananas, dertil sorte sesam, mango og bacon.
27. Flankesteak med aioli, ristede østershatte og langtidsbagte cherrytomater.
28. Ostemuffins med serranoskinke, trøffelmayo, revet unikaost, syltede fennikel og røde drops.
29. Gyosa med kylling og grøntsager, dertil sød chilisovs, syltede lilla blomkål og honningristede solsikkekerner.
30. Cecina de leon tørret og røget okseinderlår med soltørret tomatpesto, balsamicoløg og syltede gule blomkål.
31. Crispy chicken med teriyakisovs, sød mango og sorte sesam.
32. Røget andebryst med balsamicoglace, frisk mango og syltede stikkelsbær.
33. Rosastegt kalvefilet med urtemayo, bagte rødbeder og gule drops.
34. Løgtærte med serranoskinke, soltørret tomatpesto, syltede fennikel og semidried cherrytomat.
35. Trøffelsalami med basilikumspesto, oliven og saltede cashewnødder.
36. Grøntsagssamosa med karry, sød chilisovs, syltede rødløg og ærteskud.
37. Kyllingespyd med dadler, karrycreme, cherrytomater og blåbær.
38.Røget dyrekølle med persillemayo, saltede cashewnødder, brøndkarse og parmesan.
39.Bruschetta med serranoskinke, frisk mozzarella, tomat, pinjekerner og grøn pesto.
40.Fennikelpølse på kartoffelbund med persillepesto, vaniljesyltede grønne tomater og oliven.
41. Pandekage med urteskinke, urtemayo og grønne asparges, dertil soltørret tomat og blåbær.
42. Carpaccio på brøndkarse, dertil trøffelmayo, revet unikaknas, pinjekerne og soltørret tomater.
43. Andebryst med balsamicoglace, marineret rødløg og sød mango.

Kage:

48. Blød brownie med hindbær, græskarkerner og pyntet med bær.
49. Valdnøddetærte med mazarinbund og frisk ribs.
50. Æbletærte skåret i glas med vanilje creme og tørret æbleskiver.
51. Cheesecake med chokolade og saltkaramel.
52. Nøddeslice med mørdejsbund, et tykt lag saltkaramel, toppet med masser af pekannødder, hasselnødder og bær.
53. Chokoladekage med mousse, chokoladespåner og bær.
54. Italiensk citrontærte med sprød mørdejsbund, lemoncurd og bagt marengs.
55. Cheesecake med blåbær.

Oste:

60. Manchego ost med æblekompot, druer og valnødder
61. Vesterhavsost grubeost med blommekompot, friske figner og hasselnøddecrunch.
62. Økologisk ost fra naturmælk med bærkompot, saltede cashewnødder og passion.
63. Røget vesterhavsost med vindruemarmelade, hele hasselnødder  og hindbær.
64. Tommen de savoie, lækker fast ost med persillepesto  grønne oliven og saltede mandler.
65. Unikaknas med rabarberkompot, oliven, saltede mandler og vaniljesyltede kumquats.
66. Økologisk blå kornblomst, en lækker blød og cremet blåskimmelost med kandiserede nødder og frisk figner.
67. Lækker blød brie med stikkelsbærkompot, pistacienødder og hindbær.
68. Morbier ost med aske, hybenkompot, græskarkerner og brombær.

Brød & smør medfølger

PRIS PR. PERSON PR. STK.
33 kr,-

10 STK. PR. PERSON
300 kr,-

*Alt tapas bliver anrettet på vores flotte store planker
Hvis mindre fade ønskes, skal vi vide besked.

Indgår ikke i tilbuddet 10 for 300 kr. 

Luksus tapas

73. Miniburger med pulled pork, syltede rødløg og chilimayo.
74. Miniburger med crispy chicken, karrycreme og syltede fennikel.
75. Rosastegt lammemørbrad med tzatziki & soltørret tomat
76. Mini sliders med rosastegt kalvekød smurt med bacon mayo & syltede rødløg
77. Fyldte portobello svampe med sortfodsskinke & frisk tomatsalat med mozzarella
78. Ristede gourmet brød med rosastegt kalvekød på bund af mizuna, kapersmayo toppet med vagtelspejlæg
79. Lynstegt tun med sesam, persillepesto, pinjekerner og semidried cherrytomater.
80
. Jomfruhummer gratineret med hvidløgssmør dertil aioli

PRIS PR. PERSON PR. STK.
43 kr,-

*Alt tapas bliver anrettet på vores flotte store planker
Hvis mindre fade ønskes, skal vi vide besked.

Tapasplatte

Indeholder 7 forskellige slags tapas.
Varmrøget laks med tilbehør, pyntet flot
3 forskellige slags pølser med tilbehør
Kyllingespyd med dadler & blåbær
2 slags ost med tilbehør
Kage pyntet med bær

Brød & smør medfølger

PRIS PR. PERSON 
135 kr,-

Fiske tapasplatte

Kan bruges til 2 pers forret eller 1 pers hovedret.

Er en masse forskellig lækker fisk lige hvad du holder af, så har du muligheden her.
7 forskelligt slags fisk, pyntet flot af.

  • Jomfruhummer med citroncreme & blodappelsin
  • Varmrøget laks med hjemmerørt dressing & rejer
  • Rødspætte rullet med mousse med urtemayo & citronperler
  • Tigerrejer med estragon mayo
  • Røget hellefisk med grøn pesto vaniljesyltede tomater & blåbær
  • Lynstegt tun med soltørret tomat, rødpesto & pinjekerner
  • Stegt torsk med urtemayo, syltede rødløg &
  • ristede bøgehatte
  • Brød og smør

PRIS PR. PLATTE
225 kr,-

*Denne fisketapas bliver anrettet i engangsemballage

Oste platten

2 PERSONER

7 forskellige slags oste med diverse tilpasset tilbehør

PRIS PR. PERSON
220 kr,-

*Bliver anrettet i engangsemballage

Sammensæt med kage,- pølse-oste platten
PRIS FOR 2

399 KR,-

Pølse & oste platten

2 PERSONER

Forskellige lækre pølser med tilbehør samt forskellige oste flyt pyntet

PRIS PR. PERSON
220 kr,-

*Bliver anrettet i engangsemballage

Sammensæt med kage,- oste platten
PRIS FOR 2

399 KR,-

*Alt tapas bliver anrettet på vores flotte store planker
Hvis mindre fade ønskes, skal vi vide besked.

Regler til ændringer / afbestilling:
Ændringer: 1-4 personer, 3 dage før
Afbestillinger: En uge før, senere skal 50% af prisen betales. 

Adresse

Skyttehusvej 1
Skivholme,
8464 Galten

Lina Damgaard Mad & vin

Kontakt tider

Telefontid:
Man-Tirs: 09.00 - 12.00
Send gerne en sms eller mail (besvares ikke lør-søndag)

Søn - Tirs: Lukket
Ons - Tors: Åben
Fredag: 08.00 - 17.00
Lørdag: 09.00 - 17.00

© 2021. All rights reserved. Powered by leamoegelbjerg.dk