Skip to main content

Julefrokost menuer

Juletapas

  • Kartoffel vaffel med røget laks, rygeostecreme med radiser og purløg. Dertil syltede lilla blomkål og sort sesam

  • Varmrøget laks med urtemayo, syltede fennikel og blodappelsin

  • Håndpillede rejer og krebsehaler med hummermayo, citron perler og miso spire

  • Prosciutto cotto med urter. Dertil basilikums creme, ristede kejserhatte, syltede løg og gule drops

  • Rosastegt andebryst med balsamicoglace, frisk mango, vaniljesyltede stikkelsbær og friske hindbær

  • Rosa stegt teres major med bernaisemayo ristede østershatte, ryste ribs og friteret løg

  • Kyllingesalat med karrycreme, frisk ananas, soltørret tomater og grønne asparges

  • Øl braiseret svinekæber med kraftig glace bløde løg og frisk timian (skal varmes 10 min ved 180 grader)

  • Thise juleost med mirabellakompot. Dertil friske figner, clementin og saltede mandler (I de perioder vi ikke kan få Thise juleosten erstattes den af Vesterhavs ost)

  • Chokolademousse snitte, mørke chokolade bunde med lys, mørk mousse, blød glasur og pyntet med friske bær

  • Lækkert brød & smør

PRIS PR. PERSON
300 kr,-

Den kolde

Alt serveres i små glas med låg.
Tag låget af og spis

Rimmet laks med purløgscreme, syltede fennikel, røde drops dertil citron perler og radise spire

Paneret isingfilet med hjemmerørt hummermayo dertil lime, soltørret tomater, frisk dild og urter

Rosastegt anderbryst på rødkålssalet med passionsdressing, dertil waldnødder og bær

Hønsesalat med flæsk dertil grønne asparges, ananas og syltede rødløg

Rosastegt teres major med bearnaisemayo, friteret løg, sukkeribs og ristede østershatte

Mazarinkage med vaniljecreme friske jordbær, mørk chokolade og pistaicenødder

Blød brød og smør

PRIS PR. PERSON
300 kr,-

Luksus jul – 3 retter

FORRET

Lækker varmrøget laks med estragon mayo på sprød bund af grønt,
citron perler & fennikeltop

Røget gåsebryst med et strejf af balsamico glace, frisk mango i strimler,
hjemmesyltede rødløg & vaniljesyltede grønne tomater

Smørstegt torsk med citroncreme, ristede bøgehatte
& langtidsbagte cherrytomater
Dertil lækkert brød & smør

HOVEDRET

Teres Major stegt i juleøl dertil en kraftig skysovs,
rødkålssalat med appelsin, valnødder & figner

Rosastegt andebryst med bagte rødbeder & frisk timian

Sprød fennikelsalat med passionsdressing,
grønne pære & druer

DESSERT

Chokokage med vaniljeis & kandiseret valnødder

PRIS PR. PERSON
340 kr,-

Min. 8 personer

Den traditionelle

Gammeldags modnede sild med løg, kapers
& karrysalat med æbler

Økologiske æg med dild mayo,
hjertesalat & rejer

Rødspættefilet med hjemmelavet
urte remoulade & citron

Andelår med rødkålssalat, appelsin,
valnødder & figner

Stegt svinekæber med grønsager
og bløde løg dertil petit kartofler

Brie med kandiseret nødder & druer

Ris Ala Mande med kirsebærsovs

Lækkert brød og smør

PRIS PR. PERSON
250 kr,-

Den lille

Gammeldags modnede sild med løg, kapers
& karrysalat med sprøde æbler

Rødspættefilet med hjemmelavet
urteremoulade & citron

Tarteletter med høns i asparges

Pandestegte frikadeller med rødkål

Varm leverpostej med champignon & bacon,
dertil rødbeder

Hamburgerryg med grønlangkål
& brunede kartofler

Ris Ala Mande med kirsebærsovs

Lækkert brød og smør

PRIS PR. PERSON
230 kr,-

Juleplatte

Vi laver igen i år vores lækre juleplatte med små anretninger af alle julens klassikere. Platten er perfekt til juleafslutningen med kollegaerne eller når i skal ønske jeres venner glædelig jul.

  • Sild & karrysalat
  • Fiskefilet med remoulade & citron
  • Frikadeller med surt
  • Ribbensteg med rødkål
  • Roastbeef med remoulade & ristede løg
  • Æg med mayo & rejer
  • Oste med tilbehør
  • Brød og smør

PRIS PR. PLATTE
145 kr,-