Julefrokost menuer

Juletapas

  • Tigerrejer med estragon creme, på sprød bund af grønt, dertil langtidsbagte cherrytomater

  • Stegt torsk med citroncreme, ristede bøgehatte & syltede rødløg

  • Røget mørbrad med frisk mango, grøn pesto & grønne vanilje syltede tomater

  • Kartoffel røsti med Rimmet laks, syltede fennikel & passionsfrugt

  • Bagte Porto Bello svampe med bresaola & tomatpesto

  • Serranoskinke med æblekompot med kanel & røde drops

  • Rosastegt andebryst med rødkålssalat med figner

  • Julepate med syrlige cornichons

  • Gammel knas med sultede hyben saltede mandler & druer

  • Ris Ala Mande med hvid chokolade & råsyltede skovbær

  • Lækkert brød & smør

PRIS PR. PERSON
300 kr,-

Luksus jul – 3 retter

FORRET

Gourmet laks med estragon mayo på sprød bund af grønt,
citron perler & fennikeltop

Røget gåsebryst med et strejf af balsamico glace, frisk mango i strimler,
hjemmesyltede rødløg & vaniljesyltede grønne tomater

Smørstegt torsk med citroncreme, ristede bøgehatte
& langtidsbagte cherrytomater
Dertil lækkert brød & smør

HOVEDRET

Oksebov marineret i juleøl dertil en kraftig skysovs,
rødkålssalat med appelsin, valnødder & figner

Rosastegt andebryst med bagte rødbeder & frisk timian

Sprød fennikelsalat med passionsdressing,
grønne pære & druer

DESSERT

Chokoladetærte med vanilje creme & kandiseret valnødder & kanel

PRIS PR. PERSON
310 kr,-

Den traditionelle

Gammeldags modnede sild med løg, kapers
& karrysalat med æbler

Økologiske æg fra Arne med dild mayo,
hjertesalat & rejer

Rødspættefilet med hjemmelavet
urte remoulade & citron

Andelår med rødkålssalat, appelsin,
valnødder & figner

Ribbensteg med laurbær, små petit kartofler med
honning & nødder, dertil skysovs

Brie med kandiseret nødder & druer

Ris Ala Mande med kirsebærsovs

Lækkert brød og smør

PRIS PR. PERSON
210 kr,-

Den lille

Gammeldags modnede sild med løg, kapers
& karrysalat med sprøde æbler

Rødspættefilet med hjemmelavet
urteremoulade & citron

Tarteletter med høns i asparges

Pandestegte frikadeller med rødkål

Varm leverpostej med champignon & bacon,
dertil rødbeder

Hamburgerryg med grønlangkål
& brunede kartofler

Ris Ala Mande med kirsebærsovs

Lækkert brød og smør

PRIS PR. PERSON
190 kr,-

*Alt tapas bliver anrettet på vores flotte store planker
Hvis mindre fade ønskes, skal vi vide besked.

Adresse

Skyttehusvej 1
Skivholme,
8464 Galten

Lina Damgaard Mad & vin

Kontakt tider

Man - Fre: 08.00 - 16.00
Lørdag: 09.00 - 12.00
Søndag: Lukket

© 2021. All rights reserved. Powered by leamoegelbjerg.dk