Skip to main content

Julefrokost menuer

Juletapas

  • Kartoffelrosti med røget laks, rygostecreme med radiser og purløg, samt syltede lilla blomkål
  • Dampet torsk med citronmayo, ristede østershatte og langtidsbagte tomater
  • Små butterdeje fyldt med rejer i friskost med rogn, frisk dild og røde drops
  • Røget andebryst med balsamicoglace, frisk mango og syltede stikkelsbær
  • Røget dyr med bær, passionsfrugt og saltede mandler
  • Rosastegt kalvefilet med urtemayo, dertil bagte rødbeder og gule drops
  • Porretærte med serranoskinke, soltørret tomatpesto, syltede fennikel og semidried cherrytomater
  • Kyllingesalat i karrycreme med ananas, mango, sort sesam og syltede rødløg
  • Thise juleost med blommekompot, kanel og appelsin, dertil valdnødder og frisk figne ( i de perioder Thise juleost ikke er tilgængelig eller udsolgt bruger vi Vesterhavs grube ost)
  • Nøddeslice bestående af mørdejsbund med et tykt lag saltkaramel, toppet med masser af pekannødder, hasselnødder og bær
  • Lækkert brød & smør

PRIS PR. PERSON
300 kr,-

Luksus jul – 3 retter

FORRET

Lækker varmrøget laks med estragon mayo på sprød bund af grønt,
citron perler & fennikeltop

Røget gåsebryst med et strejf af balsamico glace, frisk mango i strimler,
hjemmesyltede rødløg & vaniljesyltede grønne tomater

Smørstegt torsk med citroncreme, ristede bøgehatte
& langtidsbagte cherrytomater
Dertil lækkert brød & smør

HOVEDRET

Oksebov marineret i juleøl dertil en kraftig skysovs,
rødkålssalat med appelsin, valnødder & figner

Rosastegt andebryst med bagte rødbeder & frisk timian

Sprød fennikelsalat med passionsdressing,
grønne pære & druer

DESSERT

Chokokage med vaniljeis & kandiseret valnødder

PRIS PR. PERSON
330 kr,-

Min. 8 personer

Den traditionelle

Gammeldags modnede sild med løg, kapers
& karrysalat med æbler

Økologiske æg med dild mayo,
hjertesalat & rejer

Rødspættefilet med hjemmelavet
urte remoulade & citron

Andelår med rødkålssalat, appelsin,
valnødder & figner

Ribbensteg med laurbær, små petit kartofler med
honning & nødder, dertil skysovs

Brie med kandiseret nødder & druer

Ris Ala Mande med kirsebærsovs

Lækkert brød og smør

PRIS PR. PERSON
240 kr,-

Den lille

Gammeldags modnede sild med løg, kapers
& karrysalat med sprøde æbler

Rødspættefilet med hjemmelavet
urteremoulade & citron

Tarteletter med høns i asparges

Pandestegte frikadeller med rødkål

Varm leverpostej med champignon & bacon,
dertil rødbeder

Hamburgerryg med grønlangkål
& brunede kartofler

Ris Ala Mande med kirsebærsovs

Lækkert brød og smør

PRIS PR. PERSON
220 kr,-

Juleplatte

Vi laver igen i år vores lækre juleplatte med små anretninger af alle julens klassikere. Platten er perfekt til juleafslutningen med kollegaerne eller når i skal ønske jeres venner glædelig jul.

  • Sild & karrysalat
  • Fiskefilet med remoulade & citron
  • Frikadeller med surt
  • Ribbensteg med rødkål
  • Roastbeef med remoulade & ristede løg
  • Æg med mayo & rejer
  • Oste med tilbehør
  • Brød og smør

PRIS PR. PLATTE
135 kr,-