Nytårs menu

Skal det være nemt, lige til når gæsterne er ankommet, så har vi denne menu der blot skal varmes og anrettes. 


Forret, hovedret & dessert
Slip for forberedelse, menuen skal blot varmes efter
anvisninger, anrettes og derefter klar til servering.

Mulighed for tilkøb af vinmenu

Afhentning mellem 11-13.

PRIS PR PERSON
3 retter 350
4 retter 420

Forret

Jomfruhummer bisque med grillet tigerreje & kammusling.
Dertil rodfrugtechips & kuvertbrød

Rette billede
er på vej

Rette billede
er på vej

Mellem ret

Røget dyrekølle med feldsalat.
dertil syltede blomkål & urtemayo

Hovedret

Oksemørbrad med timian kartofler,
dertil bagte pastinak, mini gulerødder, rødløg,
svampesovs & blommekompot

Rette billede
er på vej

Rette billede
er på vej

Dessert

Chokoladetærte med mørk & lys chokolademousse,
dertil vaniljeis & bagte rabarber

Vinmenu

Bobler: Brut Rosé, Schaffhauser, 12,5 %
Hvidvin: Domaine des Pasquiers – Sablet, 14%, 2019, ØKO
Rødvin: Domaini Du, Gigondas, 15%, 2017 
Dessertvin: Fenouillet, muscat, rose, 15%, 2017,ØKO
Bobler: Brut, Schaffhauser, 12,5 %

PRIS PR KASSE
500 kr,-

Der er til 4 personer pr. kasse – pris pr. person 125 kr. 

*Alt tapas bliver anrettet på vores flotte store planker
Hvis mindre fade ønskes, skal vi vide besked.

Regler til ændringer / afbestilling:
Ændringer: 1-4 personer, 3 dage før
Afbestillinger: En uge før, senere skal 50% af prisen betales. 

Adresse

Skyttehusvej 1
Skivholme,
8464 Galten

Lina Damgaard Mad & vin

Kontakt tider

Telefontid:
Man-Tirs: 09.00 - 12.00
Send gerne en sms eller mail (besvares ikke lør-søndag)

Søn - Tirs: Lukket
Ons - Tors: Åben
Fredag: 08.00 - 17.00
Lørdag: 09.00 - 17.00

© 2021. All rights reserved. Powered by leamoegelbjerg.dk