Skip to main content

Nytårs menu

Skal det være nemt, lige til når gæsterne er ankommet, så har vi denne menu der blot skal varmes og anrettes. 


Forret, mellemret, hovedret & dessert
Slip for forberedelse, menuen skal blot varmes efter
anvisninger, anrettes og derefter klar til servering.

Mulighed for tilkøb af vinmenu

Afhentning på Skyttehusvej, mellem 10-12.

PRIS PR PERSON
4 retter 420
Kun mulighed for bestilling af alle 4 retter

Forret

Stor Ferskvandsreje og dampet torsk med citron og hvidvin.
Dertil muslingesovs, syltede rødløg, sprøde croutoner og friske urter

Mellem ret

Sprød Crostini med tomatsalat, balsamico glace og frisk burrata

Hovedret

Oksemørbrad med cafékartofler med timiansalt og rødvinsglace.
Dertil en duo af gratineret forårsløg med parmesanost, bacon,
langtidsbagte søde rødløg og ristede østershatte

Dessert

Mandelkage med vaniljecreme og hindbær. 
Dertil hindbær coulis, ristede mandelflager og marengsstøv.

Vinmenu

Bobler: Brut Rosé, Schaffhauser, 12,5 %
Hvidvin: Domaine des Pasquiers – Sablet, 14%, 2019, ØKO
Rødvin: Domaini Du, Gigondas, 15%, 2017 
Dessertvin: Fenouillet, muscat, rose, 15%, 2017,ØKO
Bobler: Brut, Schaffhauser, 12,5 %

PRIS PR KASSE
540 kr,-

Der er til 4 personer pr. kasse – pris pr. person 135 kr.