Nytårs menu 21/22

Forret, hovedret & dessert
Slip for forberedelse, menuen skal blot varmes efter
anvisninger, anrettes og derefter klar til servering.

Mulighed for tilkøb af vinmenu

Afhentning mellem 11-13.

PRIS PR PERSON
3 retter 340
4 retter 410

Forret

Stegt torsk med sprød kyllingeskind,
muslingesovs, syltede fennikel & urter.
Dertil kuvert ciabatta brød

Mellem ret

Carpassio af kalvemørbrad med trøffelmayo. 
På bund af Feldsalat med Unika knas & pinjekerner

Hovedret

Rosastegt mørbrad med timian poms anna, rødvinsgalce,
stegte kejserhatte, syltede rødløg & mini gulerødder

Dessert

Browniebund med lys chokolade. 
Crunch med ristede nødder, nøddesmør & karamel.
Med appelsin-chokolade mousse.
Overtrukket med chokolade & nødder, pyntet med guldglimmer

Vinmenu

Bobler: Brut Rosé, Schaffhauser, 12,5 %
Hvidvin: Domaine des Pasquiers – Sablet, 14%, 2019, ØKO
Rødvin: Domaini Du, Gigondas, 15%, 2017 
Dessertvin: Fenouillet, muscat, rose, 15%, 2017,ØKO
Bobler: Brut, Schaffhauser, 12,5 %

PRIS PR KASSE
500 kr,-

Der er til 4 personer pr. kasse – pris pr. person 125 kr. 

*Alt tapas bliver anrettet på vores flotte store planker
Hvis mindre fade ønskes, skal vi vide besked.

Adresse

Skyttehusvej 1
Skivholme,
8464 Galten

Lina Damgaard Mad & vin

Kontakt tider

Man - Fre: 08.00 - 16.00
Lørdag: 09.00 - 12.00
Søndag: Lukket

© 2021. All rights reserved. Powered by leamoegelbjerg.dk