Nytårs menu 20/21

Forret, hovedret, dessert & natmad
Mulighed for tilkøb af vinmenu

PRIS PR PERSON
2 retter 265
3 retter 325
4 retter 375

Forret

Rimmet laks på krydderurtesalat med passions
marineret fennikel og friske pære
Dertil hjemmebagt ciabatta

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad med rødløgsmarmelade
Grov mos med chrunch af serranoskinke,
smørstegte minigulerødder og urter
Dertil svampesovs

Dessert

Eclair fyldt med lækker blød creme af Spurmante overtrukket
med hvid chokolade og karamel krokant
Dertil vaniljeis med saltkaramel

Natmad

Ostetallerken med 4 unika oste med tilbehør.
Kiks & smør 

Vinmenu

Bobler: Brut Rosé, Schaffhauser, 12,5 %
Hvidvin: Domaine des Pasquiers – Sablet, 14%, 2019, ØKO
Rødvin: Domaini Du, Gigondas, 15%, 2017 
Dessertvin: Fenouillet, muscat, rose, 15%, 2017,ØKO
Bobler: Brut, Schaffhauser, 12,5 %

PRIS PR KASSE
500 kr,-

Der er til 4 personer pr. kasse – pris pr. person 125 kr. 

Adresse

Skyttehusvej 1
Skivholme,
8464 Galten

Lina Damgaard Mad & vin

Kontakt tider

Man - Fre: 08.00 - 16.00
Lørdag: 09.00 - 12.00
Søndag: Lukket