Skip to main content

Påskemenuer 2025

Åbningstider i påsken 2025:

Onsdag-lørdag: 09.00-16.30
Søndag: 09.00-12.00
Mandag: Lukket

Påsketapas

  • Grand Cru laks med basilikumsmayo, vagtelæg, kaviar og syltede fennikel
  • Røget ørredmousse med syltede rødløg, stikkelsbær, rugbrøds crostini og citronperler
  • Lammemørbrad med tzatziki, soltørret tomat og brombær
  • Crossiant med hønsesalat, bacon og frisk ananas
  • Mini skinkestang med svampe og bacon (skal varmes)
  • Svinemørbrad ala creme med bløde løg (skal varmes)
  • Blød brie med bagte vindruer, valnødder og hindbær
  • Lemonsnitte med friske bær
  • Brød og smør

PRIS PR. PERSON
240 kr,-

Påskefrokost

Afhent menuen varm og klar ons-lørdag til. 16.30
eller afhent søndag kold, klar til mandag, inden kl. 12.00.
Anvisninger medfølger, ved afhentning kold. 

2 slags sild, almindelig og krydder sild med kapers og løg. Dertil hjemmelavet karrysalat
Smørstegt rødspætte med remoulade med urter og citron
1/2 økologisk æg med estragonmayo og rejer
Butterdejsskal med høns i asparges
Lækker mørbrad ala creme med svampe og blødeløg. Dertil agurkesalat
Hjemmelavet saftige frikadeller med rødkål
Blød brie med bærkompot, druer og nødder
Brød og smør

PRIS PR. PERSON
285 kr,-

Påskebuffet

Torsk med hjemmelavet citron mayo, syltede rødløg & ristede bøgehatte
Røget dyr med urtemayo, unikaost, pinjekerner & blodappelsin
Brød & smør

Lækker marineret lammeculotte i hvidløg & rosmarin
Marineret nakkefilet
Små petit kartofler med tzatiki
Rødvinsglace
Salat med syltede stikkelsbær, ost & nødder
Hjemmelavet dressing med basilikum

Chokoladekage med hvid chokoladecreme, hjemmelavet vaniljeis & bær

PRIS PR. PERSON
365 kr,-