Skip to main content

Vine

tekst

Jean Paul Schaffhauser Cremant

Bobler

12,5% – Fremragende cremant lige knap så tør som den forrige, ligeledes produceret på Champagne metoden, rigtig dejlig som aperitif eller blot et glas på terrassen I både tide og utide, når folk først har smagt denne vin, så bliver de sædvanligvis meget begejstret, samtidig har vinen en fantastisk flot farve, produceret af Pinot Noir.

Pris pr. flaske: 90 kr.

Jean Paul Schaffhauser Riesling Guld

Hvidvin

Dejlig riesling i den tørre stil og med god fylde, som passer rigtig godt til fisk og lyst kød, denne cuve får bedre og bedre kritik år for år. Drikkes ung.

Pris pr. flaske: 70 kr. 

Domaine de Pasquiers Sablet

Hvidvin

Sjældent hvid fra denne appellation druerne marsanne, roussanne og clairette, rigtig dejlig frugt bombe, husets første hvide.

Pris pr. flaske: 85 kr. 

Domaine les Hautes Briguieres Rose d’une nuit

Rose

Meget flot rose som passer perfekt til en sommerdag på terrassen og efterfølgende grilmad produceret på 40 % cinsault, 30 % mourvedre, 20 % syrah samt 10 % clairette. Drikkes ung.

Pris pr. flaske: 70 kr.

Domaine du Grapillon d’or Vin de Pays

Rødvin

Lækker let drikkelig hverdagsvin fra vores topproducent meget vellavet og ind i imellem hædret som et rigtigt godt køb, bestående druerne 80 % merlot og 20 % caldoc, går rigtig godt til specielt lyst kød/fjerkræ.

Drikkes relativ ung.

Pris pr. flaske: 55 kr.

Domaine Fenouillet Cote’s Du Ventoux Oversant

Rødvin

Fin rød Ventoux 65 % grenache, 27 % syrah og 8 % carignan , dejlig daglig vin med god fylde.

Pris pr. flaske: 80 kr.

Domaine de Grapillon Gigondas

Rødvin

Endnu fremragende Gigondas I en super årgang med power og frugt, produceret på 20 % syrah og 80 % grenache i gennemsnit 40 år gamle stokke, som har været lagret ca. 1 år på egetræsfade. Parker har bedømt vinen og givet den op til 94 points ud af 100 . Vinen er nævnt af eksperter som et af de bedste Gigondas køb, der kan gøres i vort kongerige, vinen er ufiltreret og holder sig nemt til 2025.

Vine Advocate har bedømt den til 92-95 point ud af 100 i 2028

Et rigtigt godt valg til julemad.

Pris pr. flaske: 150 kr.

Domaine Fenouillet Muscat Baumes De Venise

Dessertvin

Dejlig traditionel hvid muscat, som er super dejlig til de fleste desserter

Pris pr. flaske: 138 kr.

Domaine Fenouillet Muscat Baumes De Venise

Dessertvin

Dejlig rose muscat meget flot i farven lidt mere fed og fyldig end den hvide muscat, som også er fremragende til mange desserter

Pris pr. flaske: 145 kr.