Tapas
Vi er klar med vores nye tapasanretninger. På den nye tapasoversigt finder i både gamle kendinge, men også nogle spændende nyheder.
Til en almindelig frokost anbefaler vi 8 slags. Hvis det skal fungere som et aftensmåltid vil vi anbefale 10-12 slags. Til en reception hvor det skal være lidt let og lækkert vil vi anbefale 5-6 slags. Når vi laver tapas laver vi én anretning af hver slags til hver person. Så hvis i er 8 personer vil der blive anrettet 8 af hver ting i bestiller.
Vores tilbud på 10 slags tapas til 300 kr. gælder for 10 anretninger pr. person, og altså ikke for 10 personer.
Tapas
Fisk:
- Røget hellefisk med persillepesto, hjemmelavet vaniljesyltede grønne tomater og blåbær.
- Røget laks på blinis, dertil urtemayo med søde syltede løg og citronperler.
- Lakseroulade med friskost, dertil citronmayo med dild, syltede fennikel og æbleperler.
- Smørstegt lange med basilikumsmayo, grønne asparges og semidried cherrytomater.
- Dampet torsk med estragonmayo, syltede rødløg og ristede østershatte.
- Tigerrejer med tomatpesto, syltede stikkelsbær og lime.
- Mini smørcrossiant med krabbesalat, citron og blodappelsinperler.
- Stegte kammuslinger med estragonmayo, citronperler, lime og rød skovsyre.
- Mini stjerneskud med rejer og dressing.
- Varmrøget laks med purløgscreme, syltede fennikel og røde drops.
- Laksemousse med syltede pære og passionsfrugt.
- Stor ferskvandsreje med aioli, syltede blomkål og citron perler.
- Spinattortilla med røget laks, urtemayo og syltede rødløg.
- Varmrøget lakserilette på crostini med syltede fennikel og sød mango.
- Kartoffelrösti med røget laks, rygostecreme med radiser og purløg og syltede lilla blomkål.
- Små butterdeje med rejer i friskost med rogn, frisk dild og røde drops.
- Goujons af isingfilet med urtemayo og citronperler.
- Rimmet laks med urtemmayo, langtidsbagte cherrytomater og blodappelsinperler.
- Vaffel med rejer vendt i natural ost og frisk dild, med røde drops og citronperler
- Mini fish’n Chips med sauce tartare, bagt citron og syltede rødløg
- Røget hellefisktatar med forårsløg, urtemayo, syltede fennikel og syltede lilla blomkål
Mellemret:
23. Minitærter med langtidsbagte tomater, serranoskinke, urtemayo, syltede løg og gule drops.
24. Smørcroissant med hønsesalat, syltede bøgehatte og stikkelsbær.
25. Bagt markchampignon med bresaola, soltørret tomatpesto, fint revet ost og gule drops.
26. Kyllingesalat med karrycreme og ananas, dertil sorte sesam, mango og bacon.
27. Flankesteak med aioli, ristede østershatte og langtidsbagte cherrytomater.
28. Ostemuffins med serranoskinke, trøffelmayo, revet ost, syltede fennikel og røde drops.
29. Gyosa med kylling og grøntsager, dertil sød chilisovs, syltede lilla blomkål og honningristede solsikkekerner.
30. Cecina de leon tørret og røget okseinderlår med soltørret tomatpesto, balsamicoløg og syltede gule blomkål.
31. Crispy chicken med teriyakisovs, sød mango og sorte sesam.
32. Røget andebryst med balsamicoglace, frisk mango og syltede stikkelsbær.
33. Rosastegt kalvefilet med urtemayo, bagte rødbeder og gule drops.
34. Løgtærte med serranoskinke, soltørret tomatpesto, syltede fennikel og semidried cherrytomat.
35. Trøffelsalami med basilikumspesto, oliven og saltede cashewnødder.
37. Kyllingespyd med dadler, karrycreme, cherrytomater og blåbær.
38. Røget dyrekølle med persillemayo, saltede cashewnødder, brøndkarse og parmesan.
39. Bruschetta med serranoskinke, frisk mozzarella, tomat, pinjekerner og grøn pesto.
40. Fennikelpølse på kartoffelbund med persillepesto, vaniljesyltede grønne tomater og oliven.
41. Pandekage med urteskinke, urtemayo og grønne asparges, dertil soltørret tomat og blåbær.
42. Carpaccio på brøndkarse, dertil trøffelmayo, revet ost, pinjekerne og soltørret tomater.
43. Andebryst med balsamicoglace, marineret rødløg og sød mango.
44. Mexicanske kødboller med tomatsovs og gratineret med ost (Varmes 10 min ved 180 grader)
45. Hashbrowns med rosastegt kalvekød, aioli, soltørret tomat og ristede svampe
46. Salchichon med persillepesto, saltede mandler og oliven
90. Crostini med serranoskinke og tomatsalat med frisk mozzarella
91. Fesa marinata Black angus med rødløgsmarmelade, cashewnødder og frisk hindbær
92. Gratineret minitortilla med langstidsbagt bbq spidsbryst og syrlig cremefraiche
Kage:
48. Blød brownie med hindbær, græskarkerner og pyntet med bær.
49. Valdnøddetærte med mazarinbund og frisk ribs.
50. Æbletærte skåret i glas med vanilje creme og tørret æbleskiver.
51. Cheesecake med kokos
52. Bund af Mandelsukkerbrødskage med mousse, toppet med praline og speculaas
53. Chokoladekage med mousse, chokoladespåner og bær.
54. Italiensk citrontærte med sprød mørdejsbund, lemoncurd og bagt marengs.
55. Créme Brulée kage med frisk passion
56. Lemon-Lime snitte
57. Hindbærtærte med pistacienødder og chokospåner. Dertil vaniljecreme
58. Kage med chokokrokant, chokolademousse og friske bær
59. Mango cremefraiche snitte, sandkage med fløde og fraiche med mango stykker
100. Chokolademousse snitte, chokoladekagebund med både lys og mørk chokolademousse
101. Pekan browniesnitte med kakaocreme og pekan stykker
102. Tiramisu kage 3 smagfulde bunde lagt sammen, luftig og cremet med et strejf af kaffe
103. Hindbærtærte med vaniljeskum, sprød mørdej med friske hindbær
Oste:
60. Manchego ost med æblekompot, druer og valnødder
61. Vesterhavsost grubeost med blommekompot, friske figner og hasselnøddecrunch.
62. Økologisk ost fra naturmælk med bærkompot, saltede cashewnødder og passion.
63. Røget vesterhavsost med vindruemarmelade, hele hasselnødder og hindbær.
64. Tommen de savoie, lækker fast ost med persillepesto grønne oliven og saltede mandler.
65. Unikaknas med rabarberkompot, oliven, saltede mandler og vaniljesyltede kumquats.
66. Økologisk blå kornblomst, en lækker blød og cremet blåskimmelost med kandiserede nødder og frisk figner.
67. Lækker blød brie med stikkelsbærkompot, pistacienødder og hindbær.
68. Morbier ost med aske, hybenkompot, græskarkerner og brombær.
69. Økologisk rød Kristian med hybenkompot, græskarkerne og brombær
70. Umamifyldt cremet caractére med rabarberkompot, friske figner og saltede mandler
Vegetar:
36. Grøntsagssamosa med karry, sød chilisovs, syltede rødløg og ærteskud.
47. Friteret risottokugle med ramsløgsmayo, syltede hvide asparges, langtidsbagte cherrytomater og urter
130. Grillet aubergine med fetacreme og langstidsbagte cherrytomater
131. Rødbedebøf med hummus, vanilje syltede stikkelsbær og fennikel
132. Quinoabøf med tomatpesto, revet ost og pinjekerner
133. Chili hummus med bagte mini gulerødder
134. Cafékartofler med aioli (Varmes 10 min ved 180 grader)
135. Grillede auberginer med kikærte dressing og paprika
136. Grillede squash med fetacreme, langtidsbagte cherrytomater og ristede østershatte
Brød & smør medfølger
PRIS PR. PERSON PR. STK.
33 kr,-
10 STK. PR. PERSON
300 kr,-
*Alt tapas bliver anrettet på vores flotte store planker
Hvis mindre fade ønskes, skal vi vide besked.
Indgår ikke i tilbuddet 10 for 300 kr.
Luksus tapas
73. Miniburger med pulled pork, syltede rødløg og chilimayo.
74. Miniburger med crispy chicken, karrycreme og syltede fennikel.
75. Rosastegt lammemørbrad med tzatziki & soltørret tomat
76. Mini sliders med rosastegt kalvekød smurt med bacon mayo & syltede rødløg
77. Fyldte portobello svampe med sortfodsskinke & frisk tomatsalat med mozzarella
78. Ristede gourmet brød med rosastegt kalvekød på bund af mizuna, kapersmayo toppet med vagtelspejlæg
79. Lynstegt tun med sesam, persillepesto, pinjekerner og semidried cherrytomater.
80. Jomfruhummer gratineret med hvidløgssmør dertil aioli
PRIS PR. PERSON PR. STK.
43 kr,-
*Alt tapas bliver anrettet på vores flotte store planker
Hvis mindre fade ønskes, skal vi vide besked.
Tapasplatte
Indeholder 7 forskellige slags tapas.
Varmrøget laks med tilbehør, pyntet flot
3 forskellige slags pølser med tilbehør
Kyllingespyd med dadler & blåbær
2 slags ost med tilbehør
Kage pyntet med bær
Brød & smør medfølger
PRIS PR. PERSON
135 kr,-
Fiske tapasplatte
Kan bruges til 2 pers forret eller 1 pers hovedret.
Er en masse forskellig lækker fisk lige hvad du holder af, så har du muligheden her.
7 forskelligt slags fisk, pyntet flot af.
- Jomfruhummer med citroncreme & blodappelsin
- Varmrøget laks med hjemmerørt dressing & rejer
- Rødspætte rullet med mousse med urtemayo & citronperler
- Tigerrejer med estragon mayo
- Røget hellefisk med grøn pesto vaniljesyltede tomater & blåbær
- Lynstegt tun med soltørret tomat, rødpesto & pinjekerner
- Stegt torsk med urtemayo, syltede rødløg &
- ristede bøgehatte
- Brød og smør
PRIS PR. PLATTE
225 kr,-
*Denne fisketapas bliver anrettet i engangsemballage
Oste platten
2 PERSONER
7 forskellige slags oste med diverse tilpasset tilbehør
PRIS PR. PERSON
220 kr,-
*Bliver anrettet i engangsemballage
Sammensæt med kage,- pølse-oste platten
PRIS FOR 2
399 KR,-
Pølse & oste platten
2 PERSONER
Forskellige lækre pølser med tilbehør samt forskellige oste flyt pyntet
PRIS PR. PERSON
220 kr,-
*Bliver anrettet i engangsemballage
Sammensæt med kage,- oste platten
PRIS FOR 2
399 KR,-